Eva Fluur Jonson

Keramiker. Bachelor och Master från HDK Göteborgs Universitet.

Mina skulpturer är ofta mänskligt föreställande och gestaltar situationer och förhållande till omgivningen. Jag arbetar skulpturalt med inslag av teckning och komposition. Skulpturerna är oftast gjorda med mänsklig omgivning i åtanke med en förkärlek till keramik eller trä. Porslin har varit det keramiska material som jag har fastnat för, mycket på grund av materialets täthet, möjlighet till uttryck samt en tyngd och sprödhet på samma gång. Det som fascinerar mig är människor känslospektra och förhållande till varandra och naturen.

Jag arbetar i min verkstad på Hisingen och på Konstnärernas kollektivverkstad i Göteborg.

Kontakt

Cookies

Lerverk använder cookies för att du ska kunna använda vår webbplats på bästa sätt. Klicka här för mer information om Lerverks riktlinjer för cookies.