Catarina Hjälmén

Sedan 2005 driver jag företaget C smyckedesign. Till slut gick jag åt det håll jag själv ville och jag har aldrig ångrat mig.

Mitt material är i första hand silver. Ibland med inslag av guld, trä, läder eller annat som jag finner spännande. Stenar får också plats i mina smycken, då gärna råa och oslipade. Eller slipade av tidens tand. Fotografering är en annan passion. Skapandet är det viktiga, och processen däri. Där glömmer jag tid och rum och hämtar energi till vardagens måsten. Under några år i Kina fick jag möjligheten att utforska både mig själv och mitt konstnärskap. Är nu tillbaka i min verkstad. Det blir som en omstart, ett nytt vitt blad och jag ser så framemot detta.

Kontakt

Mobil: +46(0)70-774 30 03
E-post: info@csmyckedesign.se

CV

Cookies

Lerverk använder cookies för att du ska kunna använda vår webbplats på bästa sätt. Klicka här för mer information om Lerverks riktlinjer för cookies.